GAİN Nedir? GAİN TV içerikleri nelerdir? GAİN TV ne zaman yayına girecek?

GAİN Nedir? GAİN TV içerikleri nelerdir? GAİN TV ne zaman yayına girecek?
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijital içerik platformlarına her geçen gün ilgi daha da artıyor. Gündemde Acun Ilıcalı’nın Exxen’i olsa da 30 Aralık (Bugün) itibarıyla Gain adında yeni bir dijital platform daha yayına başladı. Peki Gain’de hangi dizi, film ve programlar bulunuyor. İşte detaylar...

Webtekno'da yer alan habere göre, Yerli platformların sayısı ise her geçen gün artıyor. 1 Ocak’ta yayına başlayacak olan Exxen'in ardından 'Gain' adlı dizi film içerikli dijital platform yayın hayatına başladı.

Bugün Androi ve iOS kullanıcıları için yayınlanan mobil uygulama ile yayın hayatına başladı. Gain, sadece mobil kullanıcılara özel bir platform olacak.

Daha niş ve farklı dizi, film ve programların yer alacağı Gain’de orijinal içerikler öne çıkacak. Yayınlanacak ilk dizi, film ve programlardan bazıları da belli oldu.

Gain'de yayınlanacak dizi ve programlar:

PROGRAMLAR:

- Mücbir Sebepler Yılbaşı Özel (31 Aralık)

- Oyunlar Holding (Ocak)

- Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı (Ocak)

- Vedat Milor ile En İyisi (Ocak)

DİZİLER:

- On Bin Adım (Ocak)

- Terapist (Ocak)

BELGESELLER:

- MFÖ: Ele Güne Karşı (Ocak)

- Bir Şifa Bağımlısının İtirafları (Ocak)

Gain'in 30 Aralık (bugün) tarihinde mobil uygulamalarının yayına gireceği açıklandı, ancak listedeki içeriklerin büyük bir kısmı Ocak ayında yayınlanacak.

GAIN NEDİR?

Kısa videoların olduğu yeni nesil içerik platformu Gain, kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil bir içerik platformu olarak hayata geçirildi. Diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışını Gain'de bulmak mümkün. Yerli online platforma www.gain.tv adresinden ulaşmak mümkün.

 

İlgili Haberler