Torrent zafer 11'ini belirledi! Ülke puanı için tarihi gün

Torrent zafer 11'ini belirledi! Ülke puanı için tarihi gün
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, İspanyol temsilcisi Barcelona'yı ağırlayacak. NEF Stadyumu'ndaki mücadele saat 20.45'te başlayacak.

Galatasaray, Camp Nou''da 0-0 biten maçın rövanşında La Liga devi Barcelona''yı konuk edecek. NEF Stadı''nda yapılacak maçı İtalya Futbol Federasyonu''ndan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Orsato''nun yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Fabiano Preti yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

Saat 20.45''teki müsabaka Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

İki takım arasında turun ilk ayağında İspanya''da yapılan maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Bugünkü karşılaşmada galibiyet alacak takım adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşma berabere bitmesi durumunda atılan gol sayısı dikkate alınmadan uzatmaya gidecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

GALATASARAY - BARCELONA MUHTEMEL 11''LER:

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Mohamed

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Garcia, Alba, Pedri, Busquets, F. De Jong, Traore, Aubameyang, Torres

EKSİKLER:

Galatasaray''da Arda Turan ile UEFA listesinde yer almayan Omar Elabdellaoui bu maçta görev alamayacak. Ateşi olması nedeniyle son antrenmana çıkamayan Halil Dervişoğlu''nun oynaması beklenmiyor.

Barcelona''da ise UEFA listesinde yer almayan Dani Alves''in yanı sıra sakatlıkları bulunan Balde, Fati, Umtiti ve Sergio Roberto bu maçta formalarından uzak kalacak isimler.

ÜLKE PUANI İÇİN KRİTİK

Galatasaray bu akşam kazanırsa, Türkiye''nin UEFA''daki 15.''lik mücadelesi devam edecek. Aksi taktirde 2023-24''te Avrupa''ya 5 değil, 4 takım göndereceğimiz resmen kesinleşecek.