Galatasaray – Akhisar Ziraat Türkiye Kupası finali hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray – Akhisar Ziraat Türkiye Kupası finali hangi kanalda saat kaçta?
Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselen Galatasaray ile Akhisar, bu akşam Sivas’ta kozlarını paylaşıyor. Peki, Galatasaray – Akhisar kupa finali hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Türkiye Kupası, bu akşam Galatasaray ile Akhisar arasında oynanacak finalin ardından sahibini buluyor. Son kupa şampiyonu Akhisar, bu sezon da finale yükselme başarısı göstererek birçok futbol otoritesinin takdirini topladı. Sezonu şampiyon olarak tamamlamaya hazırlanan Galatasaray ise Süper Kupa Finali’nde boyun eğdiği Akhisar’dan rövanşı almak istiyor.

Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Ziraat Türkiye Kupası finaliyle ilgili merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY – AKHİSAR KUPA FİNALİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası’nın finalinde Galatasaray ile Akhisar Çarşamba günü Sivas’ta karşı karşıya gelecek. Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak final müsabakası, ATV’den yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

AKHİSAR PRESTİJ PEŞİNDE

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Kostantinos Mitroglou, Akhisarspor’a karşı forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1962-1963’ten itibaren düzenlenen Türkiye Kupası, 1980-1981 sezonu itibarıyla Federasyon Kupası adı altında oynanmaya başladı. Organizasyonun adı 1992-1993 sezonundan itibaren yeniden Türkiye Kupası olarak değiştirildi.

Kupada geçen sezon Diyarbakır’da oynanan finalde Akhisar, Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek mutlu sona ulaştı.