Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Süper Lig 10. haftasındaki derbide Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki ama BJK GS derbisi şifresiz hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

Süper Lig 10. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren derbide Beşiktaş, sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Son haftalardaki puan kayıpları ile zirveden iyice uzaklaşan Beşiktaş forma olan Galatasaray’ı seyircisi önünde devirmek istiyor.

Vodafone Park’ta 25 Ekim 2021 Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş Galatasaray maçı saat 20.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Son 3 haftada 2 mağlubiyet sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş son maçında deplasmanda Başakşehir’e 3-2 kaybederek topladığı 17 puanla 3. sırada yer aldı. Son 3 haftada 3 galibiyet elde eden Galatasaray ise son maçında sahasında Konyaspor’u tek golle geçerek aynı puanla 5. sırada kendisine yer buldu.

Tarihlerinde şu ana kadar oynanan maçlarda Galatasaray’ın Beşiktaş’a karşı 125-109’luk bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon ilk yarıda oynanan maçı Beşiktaş sahasında 2-0 kazanırken 2. yarıdaki maçı ise Galatasaray evinde 3-1 kazanmıştı.

Beşiktaş şu ana kadar evinde oynadığı derbilerde 7 maçtır kaybetmiyor. Galatasaray deplasmandaki son derbi galibiyetini 2014-2015 sezonunda 2-0’lık skorla elde etmişti.

Digiturk aboneleri Beşiktaş Galatasaray maçını Bein Connect uygulaması üzerinden diledikleri yerden şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Stat: Vodafone Park
Tarih: 25 Ekim 2021 Pazartesi
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş Galatasaray şifresiz yayınlayan yabancı kanallar listesi

Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD