Galatasaray TV'de son saniyede yenilen gol iki spikeri dondu bıraktı

Galatasaray TV'de son saniyede yenilen gol iki spikeri dondu bıraktı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. Lig ekibi Atakaş Denizlispor'a penaltılarla elenen sarı kırmızılıların maçını Galatasaray TV'den canlı anlatan spikerlerin 90+8'de yenilen golden sonra yaşadıkları şaşkınlık büyük yankı uyandırdı.

Kamera olmasa masanın altına gireceklerdi. Stüdyodan aaaaa sesleri yükseldi

Ligin ilk yarısındaki 7 haftalık galibiyet hasretini Antalyaspor karşısında dindiren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası''nda 1.Lig ekibi Denizlispor ile kozlarını paylaştı.
Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Galatasaray''ın 3-2 öndeyken hakem normal süreye 6 dakika oynanmamış süre (intika) ekledi. Oynanmamış sürenin son dakikasında Denizlispor''un kazandığı korner atışında Nelsson topu kendi ağlarına gönderdi ve bu golle birlikte karşılaşmada 15''er dakikalık uzatma devrelerine geçildi.

Maçı Galatasaray TV''den naklen anlatan 2 spikerin son saniyelerde yenilen golden sonra yaşadıkları büyük şaşkınlık ekranlara yansıdı. Ne diyeceklerini bilemeyen 2 spikerin görüntüleriyle adlarından bahsettirdi. 

İkili arasında geçen diyalog spor camiasının gündemine oturdu: "Son korner diyebiliriz bence. Kullandılar. Ama nasıl ya.. Aaaa. Haaa. Böyle bir şey gerçekten inanılmaz. Top ağlarda 3-3 oldu. 90+8''de gol yedik. Uzatmaya gitti maç. Gerçekten inanılmaz ya. 30 dakika daha mı var" diyerek tebüssüm etmeleri dikkat çekti.