Galatasaray'da Serdar Aziz defteri kapandı!

Galatasaray'da Serdar Aziz defteri kapandı!
Galatasaray'ın evinde Sivasspor'u mağlup ettiği maçta ağrıları nedeniyle forma giyemeyen Serdar Aziz tatile gidince Teknik Direktör Fatih Terim'in oyuncu için "Gözüm göremesin" dediği iddia edildi.

Hastalandığı için Sivas kadrosundan son anda çıkartılan Serdar Aziz’in maçtan 12 saat sonra Maldivler’den tatil fotoğrafı paylaşması Fatih Terim’in büyük tepkisine neden oldu. Terim’in “Gözüm görmesin” dediği iddia edilen Serdar’ın satış listesine konulması gündeme geldi. 

Son Sivasspor maçı için takım otobüsüyle Türk Telekom Stadyumu’na giden fakat ishal, halsizlik ve bulantı şikâyetleri üzerine son dakikada kadrodan çıkarılan Serdar Aziz, maçın üstünden 12 saat geçmeden eşi Tuğçe Aziz aracılığıyla uçaktan ve Maldivler’den tatil fotoğrafı paylaştı. Bu paylaşım da Fatih Terim’in büyük tepkisini çekti.

TAKIM BULUNMASI İSTENDİ

Teknik direktör Fatih Terim’in oyuncunun bu tavrından çok rahatsız olduğu bu nedenle Serdar Aziz’i takımda istemediği öğrenildi.Bu gelişme üzerine İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak oyuncudan kendisine kulüp bulmasını istedi.Galatasaray ile 2.5 sene daha sözleşmesi bulunan Serdar Aziz’in nasıl bir tavır takınacağı, kendisine kulüp bulup bulamayacağı merak konusu oldu.

Böylece Serdar Aziz’in gözden çıkarılmasıyla Galatasaray’ın devre arası için yaratmak istediği bütçenin kaynağı da belli oldu. Maicon ile beraber Serdar’ın satışından 10 milyon euro kaynak beklendiği öğrenildi.

Zira Fatih Terim’in “Bir daha gözüm görmesin” diyerek, sert bir tepki verdiği Serdar Aziz’i, 5 Ocak’ta başlayacak olan Antalya devre arası kampının kadrosuna almaması gündeme geldi.