Galatasaray'a servetiyle Ali Koç'u silecek yönetici! Sosyal medya yıkılıyor

Galatasaray'a servetiyle Ali Koç'u silecek yönetici! Sosyal medya yıkılıyor
18 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Yiğit Şardan'ın 'Bahattin Demirbilek' hamlesi camiada heyecan yarattı.

YeniÇağSpor / Özel Haber

Galatasaray’da 18 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi 6 ismin adaylıklarını açıklaması camiada heyecan yarattı. Eşref Hamamcıoğlu, İbrahim Özdemir, Işın Çelebi, Metin Öztürk ve Burak Elmas’tan sonra Yiğit Şardan’ın da en kısa sürede listesini vereceği öğrenilirken, Şardan’ın ‘Abdürrahim Albayrak’ hamlesi dikkat çekti.

TERİM ŞARDAN’I REDDETTİ AYSAL’LA ÇALIŞTI!

Mustafa Cengiz yönetiminde İkinci Başkanlık yapan ve maddi anlamda kulübe kasa kolaylığı sağladığı bilinen Abdürrahim Albayrak’ın Yiğit Şardan’ı seçmesi birçok iddiayı da beraberinde getirirken, seçilmeleri halinde her iki yöneticinin de Fatih Terim’le çalışmayı düşünmediği bildirildi. Adnan Polat’ın başkan olduğu dönemde yönetim kurulunda yer alan ve sportif anlamda kötü sonuçlar alınmasının ardından Terim’e giden Yiğit Şardan’a 11 yıl önce kapılarını kapatan tecrübeli teknik adamın kesinlikle düşünülmediği kaydedilirken, Albayrak’ın da yeni teknik direktör konusuna sıcak baktığı ve Mircea Lucescu ile Okan Buruk arasında mekik dokuduğu ifade edildi.

DEMİRBİLEK İSTEMİYOR AMA İKNA TURLARI DEVAM EDİYOR

Abdürrahim Albayrak sürpriziyle bir anda diğer adayların önüne geçtiği düşünülen Yiğit Şardan’ın ikinci bombasının Bahattin Demirbilek olacağı iddiası taraftarları havaya soktu. Rusya’da yaşamını sürdüren ve kişisel serveti 10 milyar dolar olduğu yazılan Demirbilek’in ayrıca Krasnodar kulübünün fahri temsilciğini yaptığı bilinirken, 50 yaşındaki iş adamının Galatasaray için de kolları sıvadığı fısıltıları sosyal medyada da gündem konusu oldu.



DEMİRBİLEK''LE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yiğit Şardan’ın uzun uğraşlar sonucu listesine aldığı söylenen Bahattin Demirbilek’ten flaş bir açıklama geldi. Şu anda planlarının arasında Galatasaray olmadığı belirten Demirbilek yönetici olayına soğuk bakarken, Rusya’da dev yatırımları bulunan ismin, iş yoğunluğundan dolayı çok sevdiği sarı kırmızılı kulüpten şimdilik uzak kalacağı aktarıldı. Bahattin Demirbilek''in ekonomik gücüne inanan Yiğit Şardan ve ekibinin ısrarlarının sürdüğü bilgisi gelirken, ikna turlarının hala devam ettiği son bir hamleyle Demirbilek''in listede yer alabileceği konuşuluyor...