Galatasaray’ın radarındaydı: Manuel Fernandes takımından ayrıldı

Galatasaray’ın radarındaydı: Manuel Fernandes takımından ayrıldı
Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve Galatasaray’ın transfer listesinde olan Manuel Fernandes konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Lokomotiv Moskova’dan yapılan açıklamada tecrübeli oyuncu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova’da forma giyen Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, kulübüyle yollarını ayırdı. Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen 33 yaşındaki futbolcu hakkında ayrılık açıklamasını yapan isim Lokomotiv Moskova yöneticisi Vasily Kiknadze oldu.

Kiknadze açıklamasında, “Fernandes’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kış transfer döneminde açık bir şekilde takımdan ayrılmak istediğini söylemişti. Fernandes için bize gelen resmi bir teklif yok ama gazetelere göre kariyerini Türkiye’de sürdürecek. Ancak bunun için biz bir şey diyemeyiz. Eğer Fernandes kendini hazır hissediyorsa başka bir yerde rahatlıkla oynayabilir” dedi.

İSmi Galatasaray’la da anılan yıldız orta saha oyuncusu için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Lokomotiv Moskova, Manuel Fernandes’i bize teklif etti. Futbolculuğunu beğenirim ama ‘Siz niye bırakıyorsunuz?’ dedik, cevaplamadılar. Mali şartları o zaman uygun gelmedi. Mali şartları uygun olan her şeyi değerlendiririz. Fatih Hoca ile o zaman bu transferi konuşmadık” diye konuşmuştu.