Fatih Çekirge tarih vererek büyük yıkım olacak yerleri açıkladı

Fatih Çekirge tarih vererek büyük yıkım olacak yerleri açıkladı
Gazeteci Fatih Çekirge tarih vererek duyurdu. Bodrum: Türkbükü, Gündoğan, Ortakent, Torba, Marmaris: Orhaniye, Selimiye, Bozburun, Söğüt, Datça'da bayram sonrası yıkım var. İşte ayrıntılar...

Gazeteci Fatih Çekirge Hürriyet''teki bugünkü yazısında bölgedeki “kirlenme” üzerine Muğla Çevre Müdürlüğü ile belediyelerin harekete geçtiğini belirtti. Kirlenmenin bir altyapı çalışması sırasında patlayan boruya müdahale edildiğini anlatan Çekirge

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras''ın yaz sezonu açılırken yapılanlara "Kaçak yapıyı durduruyoruz, mühürlüyoruz, iskeleyi kaldırıyoruz. Bir bakıyoruz, ertesi gün mühür sökülmüş inşaat devam ediyor” diye isyan ettiğini belirten Çekirge Çeşme ve Antalya''da da durumun aynı olduğunu duyurdu.

Çevre Bakanlığı''yla görüştüğünü ifade eden Çekirge bu haftadan itibaren Türkbükü, Ortakent, Torba ve Gündoğan hattında yıkımlar başlayacağını ve ciddi paralara şezlong kiralanan kaçak iskelelerin yıkılacağını açıkladı.

''Datça’da da 300 yıkım olacak'' diyen Çekirge bayram sonrası için ise Marmaris ve Hisarönü''nü işaret etti. Yıkım kararının sahil güvenlik ve jandarmaya bildirildiğini ifade eden Çekirge; Orhaniye, Selimiye, Bozburun, Söğüt’teki kaçak iskelelerin de yıkılacağını söyledi.

İlgili Haberler