İktidarın seçimlerdeki oyun planını deşifre etti. Gazeteci Mehmet Tezkan "çakallığa bakın" diyerek anlattı

İktidarın seçimlerdeki oyun planını deşifre etti. Gazeteci Mehmet Tezkan "çakallığa bakın" diyerek anlattı
Halk TV'nin internet sitesinde yazan Gazeteci Mehmet Tezkan, Millet İttifakı'nın tutumunun iktidar yanlılarını deliye çevirdiğini bugünkü yazısında yazdı. AK Parti’nin seçimlere yönelik yaptığı oyunu "Çakallığa bakın" sözleriyle yazısında ele aldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi isimlerin aday olarak gösterileceği sürekli gündemde yerini almaya devam ediyor. Bu duruma değinen gazeteci Mehmet Tezkan, yapılanları AKP''nin seçim operasyonu olarak nitelendirdi.

Gazeteci Mehmet Tezkan, "Suyu bulandırmak için… Aday sürme yarışı" başlıklı yazısıyla okuyucularıyla buluştu.

Yazısında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Millet İttifakı genel başkanlarının açık vermemesine dikkat çeken Tezkan, "Bu durum iktidar yanlılarını deli ediyor. Kurdeşen olacaklar!" ifadelerini kullandı.

Tezkan, AK Parti’nin suyu bulandırmak için bir çok hamle yaptığını söyledi. 

Tezkan''ın yazısı şöyle:

"Hayat pahalılığı konuşuluyor, yoksullaşmadan şikâyet ediliyor, yarı aç yatmadan söz ediliyor, çocuğuna harçlık veremeyen babaların feryatları duyuluyor…
Dikkatleri başka yöne çekmek, tartışılacak mevzu bulmak lazım.
Düşündüler taşındılar, sonunda buldular. Siyaset piyasasına aday sürmeye karar verdiler. Hemen kolları sıvadılar…
Ümit Özdağ aday olacakmış! Kendisinin haberi yok ama Haşim Kılıç da adaymış! Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı. Abdullah Gül’e yakın isim. Gül üzerinde anlaşılamadığı için Haşim Kılıç da karar kılınmış!
Bir başka aday, halen Anayasa Mahkemesi Başkanı olan Zühtü Arslan. Arslan HDP’nin kapatılmaması yönünde oy verecek, böylece Kürt seçmenin sempatisini kazandıktan sonra adaylığını ilan edecekmiş.
Çakallığa bakın…
Hem piyasaya yeni aday sürüyorlar hem de kapatma davasında vereceği oyu etkilemeye çalışıyorlar. Psikolojik baskı yapıyorlar."
dedi.

İlgili Haberler