AKP'li Muhammed Kılıç, milletvekili abisi İmran Kılıç ölünce bakın neler yapmış

AKP'li Muhammed Kılıç, milletvekili abisi İmran Kılıç ölünce bakın neler yapmış
AKP'li danışman Muhammed Kılıç, milletvekili abisi İmran Kılıç koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedince sosyal medya hesabının ismini kendi ismiyle değiştirdi.

Gazeteci Metin Cihan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç''ın danışmanı ve kardeşi Muhammed Kılıç''ın, abisi hayatını kaybettikten sonra Twitter hesabını çaldığını ortaya çıkardı.

"Bilen bilir, milletvekilleri twitter listelerine arada bir göz atarım, kimin ne paylaştığına bakarım. bugün karşıma bu çıktı. isim tanıdık değildi. beş dakika hesabı kurcalayıp bir iki google araması yapınca bakın altından ne çıktı" diyen Metin Cihan, Muhammed Kılıç''ın abisi öldükten sonra yaptığı icraatlarını böyle sıraladı:

"Profilde "danışman" yazıyordu. yakın zamanda hayatını kaybeden mv imran kılıç''ın danışmanı olduğu anlaşıyordu. soyadları aynı olunca bir bakayım dedim ve evet kardeş çıktılar. ama paylaşımlar danışman hesabı gibi değil, milletvekili hesabı gibiydi. bu tuhaflık merakımı cezbetti."

"Bu danışman kürsüden kendi fotosunu paylaşıyor. genel kuruldan görüntüler yayınlıyor. şehrindeki ihaleleri duyurmalar, diğer partilere sataşmalar falan derken fark ettim ki danışmanlığını yaptığı vekil abisi hayatını kaybedince onun yerine geçmiş gibi davranıyor. yuh artık derken, geç de olsa, 
@imrankilic46
 hesabının ölen vekile ait olduğunu fark ettim. ismi değiştirmiş, fotoğrafı değiştirmiş, ölen abisinin yerine geçmiş, milletvekili gibi takılıyor. haliyle, aşağıdaki gibi eski twitlerde, kendi kendine danışmanlık yapıp kendine teşekkür eden biri oluyor" 

"Bu absürt olayı şahıs hakkındaki bir bilgiyle kapatayım. birkaç yıl önce haber olmuş. abisine danışman olarak meclise girmeden önce imamlık yapıyormuş. görevden ayrılınca lojmanı boşaltmıyor. yerine atanan imam (görme engelli) bunun işgali yüzünden ev kiralamak zorunda kalıyor."

İlgili Haberler