Gazeteci Eray Emin Aydemir, Beşiktaş taraftarının yıllardır değişmeyen özelliğini açıkladı

Gazeteci Eray Emin Aydemir, Beşiktaş taraftarının yıllardır değişmeyen özelliğini açıkladı
Gazeteci, yazar Eray Emin Aydemir, Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Kenan Karaman'ı eleştiren siyah beyazlı taraftarlara atıfta bulunan bir paylaşım yaptı. Aydemir, "Eğer Beşiktaş taraftarı bir transferi istemiyorsa gelen futbolcu muazzam başarılı olur." dedi.

Çok değişik bir kitleyiz

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Milli futbolcu Kenan Karaman ile anlaşmaya vardı. Siyah beyazlıların bu hamlesi, sosyal medyadaki bazı Beşiktaşlı taraftarları memnun etmedi.

Gazeteci ve yazar Eray Emin Aydemir de konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Aydemir, "30 senedir falan maçlara giden, Beşiktaş''ın peşinde olan birisiyim. Eğer Beşiktaş taraftarı bir transferi istemiyorsa gelen futbolcu muazzam başarılı olur. İstedikleri de berbat performans gösterir. O yüzden Kenan Karaman iş yapar. Bizimkiler ne derse tersini yapacaksın." dedi.

Aydemir, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

Bu sadece transferde geçerli. Diğer konularda da ne isterlerse onu yapacaksın. Yoksa o stadı başına geçirirler adamın. Çok ilginç bir kitleyiz.

 

İlgili Haberler