Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes itirafı

Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes itirafı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer döneminin son günüyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Başkan Çebi, "Gedson Fernandes'i de son gün alıyorduk ama Pjanic çıkınca vazgeçtik." diye konuştu.

DHA''da yer alan habere göre, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ajax maçı sonrası gazetecilerle sohbet ederek önemli açıklamalarda bulundu.

"GEDSON YERİNE PJANIC''I TERCİH ETTİK"

Transferler için Şampiyonlar Ligi''nden gelen paranın dörtte birini falan harcadıklarını ifade eden Çebi,  "Takımın maliyeti şu an 50 milyon Euro''nun altında. Dünya çapında oyuncuları çok ciddi indirimler yaptırarak aldık. Özellikle Pjanic için verdiğimiz paralar çok yüksek değil. 9 milyon euro yıllık ücret alan Pjanic için 2 milyon 750 bin Euro veriyoruz. Transfer döneminde almak isteyip de alamadığımız tek oyuncu Kaan Ayhan oldu." diye konuştu.

Çebi, Kaan Ayhan için devre arasında tekrar girişimde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

LARIN KARARINI VERECEK

Ahmet Nur Çebi, son günlerde takımdaki geleceği tartışılan Cyle Larin için de konuştu. Çebi, "Larin kalmak istiyor, görüşmeler devam ediyor. Daha bugün (dün için) görüştük menajeriyle. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider, ben hiç o konuda taviz vermem, yani Beşiktaş''ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla ben fazla uzun görüşmem, kısa keserim." dedi.