Tottenham’a sponsor olmuşlardı... Getir Süper Lig deviyle de anlaştı

Tottenham’a sponsor olmuşlardı... Getir Süper Lig deviyle de anlaştı
İngiltere'de hizmet vermeye başlayan Getir, Premier Lig'in köklü futbol kulüplerinden Tottenham Hotspur ile üç yıllık sponsorluk anlaşmasına imzalamasının ardından Süper Lig'den Galatasaray'la anlaştı.

Dünyada bir ilki 2015 yılında Türkiye''de başlatarak, ortalama 10 dakikada market ürünlerini kullanıcılarla buluşturan Getir, İngiltere, Hollanda, Fransa ve Almanya gibi önemli Avrupa ülkelerinde büyümesini sürdürürken uluslararası sponsorluk anlaşmaları yapmaya da devam ediyor.

Bu sene başında Londra''da hizmet vermeye başlamasının ardından kısa sürede Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool ve Bristol''da da faaliyete geçerek İngiltere pazarında hızla yükselen Getir, Premier Lig''in en önemli futbol kulüplerinden Tottenham Hotspur''un üç yıl boyunca "Global Sponsoru" olmuştu. Tottenham Hotspur ile yapılan bu anlaşma, Getir''in İngiltere''deki ilk sponsorluk anlaşması olma özelliğini taşırken dünyanın önde gelen spor kulüpleriyle anlaşmalar sağlanacağının da sinyallerini vermişti.

GALATASARAY TÖREN DÜZENLİYOR

Galatasaray resmi internet sitesinden ''Getir''in haberini duyurdu. Sitede yer alan açıklamada, "Kulübümüz, dünyada ilk kez ortalama 10 dakikada market ürünleri teslimat modelini başlatan ve büyümesini hızla sürdüren Getir ile yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyor" ifadelerine yer verdi.