Antalya'da transparan tuvalet skandalı. Girenin orası burası görünüyor

Antalya'da transparan tuvalet skandalı. Girenin orası burası görünüyor
Antalya'da bir gazeteci benzinlik istasyonuna ait şeffaf tuvalete tepki gösterdi. "Gizli çekim mi yapılıyor" diye soran gazeteci, bir de tuvalete girerek video çekti.

Antalya''da Döşemealtı ilçesinde bir benzin istasyonunda bulunan şeffaf kapılı tuvalet vatandaşların tepkisine neden oldu. Tuvaletin içerisinin göründüğünü söyleyen bir gazeteci, tuvaleti videoya çekip sosyal medyada yayınladı. Çekim yapan gazeteci, istasyon sahibinin "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''yu ararım" karşılığını aldığını ifade etti.

İSTASYON SAHİBİNDEN ''SÜLEYMAN SOYLU''YU ARARIM'' TEHDİDİ

Bir benzin istasyonunda bulunan ''şeffaf kapılı tuvalet'' sosyal medyada gündem oldu. Çevre sakinlerinin rahatsız olduğu tuvaleti bir gazeteci içine girerek videoya çekip sosyal medyada görüntüledi. Eşinden dostundan benzin istasyonundaki tuvaletlerle ilgili çok sayıda eleştiri duyduğunu belirten vatandaş, söylentiler üzerine benzin istasyonuna gittiğini ve tuvalette çekim yaptığını belirtti. Kapıların gerçekten de şeffaf olduğunu gözleriyle gördüğünü ve vücudunun her yerinin dışardan rahatça görülebildiğini çektiği videoyla ifade eden vatandaş, benzin istasyonunun sahibine şikayette bulunduğunda ise "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''yu ararım" karşılığını aldığını söyledi.

"HERKESİN VÜCUDU GÖRÜNÜYOR"

Tuvaletlerin bayanlar ve erkekler tarafından karışık olarak kullanıldığını ve yaşanan olayın gerçek bir skandal olduğunu ifade eden gazeteci, sosyal medyada büyük ses getiren videosunda "Gizli kamera mı var? Ben gazeteciyim. Kapatmayacağız diyor. Gelen girsin diyor, her yerini çekmek zorundayım diyor. Böyle bir şey olamaz. Girin içeri tuvaletten çekim yapın ve ne demek istediğimi görün. Herkesin vücudu görünüyor. Tuvaleti değiştirin dedik, vay efendim ben değiştirmem. Ne demek değiştirmezsin ya? Burası herkese açık bir yer" tepkisinde bulundu.