Göbek yağlarını eriten kasları çelik gibi yapan en etkili 5 içecek

Göbek yağlarını eriten kasları çelik gibi yapan en etkili 5 içecek
Kadınların en büyük dertlerinden biridir karın yağları. Ne kadar kilo verseler de ne kadar spor yapsalar da o yağlardan kurtulmak pek mümkün olmaz. Spor ve dengeli beslenmenin yanında bu 5 mucizevi içeceği tüketerek dümdüz bir karına sahip olabilirsiniz.

Kadınların en sık şikayet ettiği konulardan biri göbek yağlarıdır. Yapılan sporlar ve diyet programları işe yaramıyorsa bir de bu içecekleri deneyin. İşte karın bölgesindeki yağları eriten 5 mucizevi içecek.

SALATALIK SUYU 

Salatalık, detoks listelerinin ilk malzemelerindendir. Salatalık suyu ise hem ödem atmaya hem de karın bölgesindeki yağlardan kurtulmaya yardımcı olur. Gün içerisinde 4 bardaktan fazla tüketmemelisiniz. Aksi takdirde ishal olabilirsiniz.

salatalik-suyunun-faydalari-1566477818-1947037.jpg

ZENCEFİL SUYU 

Zencefil, genel olarak sindirim sisteminizde yaşadığınız sorunları giderilmesine yardımcı olur. Zencefil sindirim sorunlarına iyi gelmesinin yanı sıra iltihapları öneler ve mideyi rahatlatır. Gün içerisinde 1 bardak zencefilli su içmeniz ödem atmanızı sağlamanın yanı sıra yağ yakımına da yardımcı olacaktır.

i-070.jpg

ALOE VERA SUYU 

Aloe vera suyunu faydaları saymakla bitmez. Genelde cilt bakımında kullanılan aloe vera suyu besin olarak tüketildiğinde ise zayıflamaya büyük ölçüde katkı sağlar. Aloe vera suyunu yatmadan önce içmek daha etkili olacaktır.

i-1-049.jpg

SU 

Su, yaşamımızı idame ettirmemiz için hayati önem taşıyan başlıca sıvıdır. Tüm ek gıdaların yanı sıra günde en az 2 litre su içmeniz gereketiğini unutmamalısınız. Yeterli su içmek, metabolizmayı hızlandırmanın yanı sıra vücudu pek çok hastalıktan korur hatta cit güzelliğine bile katkıda bulunur.

blog15.jpg

YEŞİL ÇAY 

Kilo vermek ve yağ yakmak denince akla ilk gelen besinlerden olan yeşil çay, metabolizmanızı güçlendirerek hızlı bir şekilde ödem atmanızı sağlar ve karın bölgesindeki yağları da yakar. Günde 2 bardak içebilirsiniz.

KAYNAK: HÜRRİYET

 

İlgili Haberler