Bir doktor daha korona virüsten vefat etti

Bir doktor daha korona virüsten vefat etti
Bartın'da özel bir tıp merkezinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil İbrahim Çakın, 71 yaşında korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ölümüyle üzüntü yaratan Çakın'ın cenazesinin Muğla’da toprağa verileceği bildirildi.

DHA''da yer alan habere göre, bir doktor daha korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil İbrahim Çakın, koronaya yenik düştü.

ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

Bartın''da özel bir tıp merkezinde göğüs hastalıkları uzmanı olarak görev yapan 3 çocuk babası Dr. Halil İbrahim Çakın, 2 hafta önce korona virüse yakalandı. Bartın Devlet Hastanesi''nde tedavi gören Dr. Çakın, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Dr. Çakın, dün yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Ölümüyle üzüntü yaratan Çakın''ın cenazesi Muğla’da toprağa verilecek.

TTB''DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türk Tabipleri Birliği, hayatını kaybeden Uzmanı Dr. Halil İbrahim Çakın için başsağlığı mesajı yayımladı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Bartın''da özel bir hastanede görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil İbrahim ÇAKIN''ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz." denildi.