Gökhan Türkmen tekstile el attı

Gökhan Türkmen tekstile el attı
Ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. GTR Müzik çatısı altında yer alan, Ronada Music, GTR Jingle, GTR Çocuk, GTR Deneyevi Stüdyosu, GTR Media Halkla İlişkiler şirketinin ardından tekstil sektörüne girerek “Ronada” markasını kurdu. 

Mart ayında faaliyete geçirdiği yeni bahar koleksiyonunu sevenleri ile buluşturan Gökhan Türkmen, bahar koleksiyonunda, rahatlığı tazeliği ve pastel renklerin öz güvenini sunuyor.

Kızlarının isimlerinden esinlenerek yarattığı yeni giyim markası “Ronada”, Famedrobe markasının minimalist tasarımlarıyla birleşerek mart ayından itibaren dijital marketlerde meraklılarını bekliyor.

KENDİ KOLEKSİYONU İÇİN OBJEKTİFLERİN KARŞISINA GEÇTİ

Rahat giyim tarzı ve aksesuar, şapka kombinleriyle bilinen Gökhan Türkmen, bu projede Famedrobe markası ile ilerleyerek ilk koleksiyonun fotoğraf çekimlerinde objektif karşısına geçti.

Türkmen heyecan duyduğu yeni yatırımı için şunları söyledi: “Yeni projelere korkusuzca girebilmek için güvendiğiniz insanların yanınızda olduğunu bilmek yeterli. Bu, işinizi çok kolaylaştırıyor. Sahnede ve gündelik hayatımda giyeceğim kıyafet ve aksesuarların kendi markamın olması keyifli. Konforu, yumuşak dokuları ve aksesuarları tercih edenler için “Ronada Original” daki alternatif ürünlerin beğenileceğine inanıyorum.”
 

İlgili Haberler