Google Play Store’da 8 Android uygulaması ücretsiz oldu

Google Play Store’da 8 Android uygulaması ücretsiz oldu
Google Play'in zaman zaman yaptığı uygulama indirimlerine bir yenisi daha eklendi. Toplamda 150 TL olan 8 uygulama ücretsiz oldu.

Android akıllı telefonlarda bulunan ve market özelliğine sahip olan Google Play üzerinde toplamda 150 liraya satılan 8 uygulama ücretsiz oldu. İşte o uygulamalar:

FİLE MANAGER PRO

7 gün boyunca ücretsiz olacak uygulama, normal şartlar altında 30 liraya satılıyor. Müzik, fotoğraf, video, doküman gibi farklı dosya türlerini ve klasörleri transfer etmenize yarayan bir uygulama.

MUSİC PLAYER PRO

Normal şartlar altında 26 liraya satılan bu uygulama, 7 gün ücretsiz kalcak. Adından da anlaşılacağı üzere müzikle ilgili bir uygulama. Ücretsiz müzik dinlemek istiyorsanız bu uygulamayı indirip kullanabilirsiniz.

KOSMOS - WORK TİME TRACKER, JOB TİMESHEET

Normal şartlar altında 15 liraya satılan bu uygulama, iki gün boyunca ücretsiz halde kullanıcılara sunuluyor. Zaman yönetimine yardımcı olması için tasarlanmış bir uygulama. Hangi çalışmaya ne kadar vakit ayırdığınızı anlayabiliyorsunuz. İçinde bulunan yenilikçi ve eğlenceli tasarımı da sıkılmamanızı sağlıyor.

EVERTALE

6 Gün boyunca ücretsiz olan Evertale, 0,59 liraya satılıyor. Erden isimli bir dünyada dünyayı Pandemonium'dan kurtarmaya çalışıyorsunuz. Farklı savaşçıları ve yaratıkları yakalayarak, onları savaş için eğitmeye çalışıyorsunuz.

KAYIP GEMİ AVI

Normal şartlarda 20 liraya satılan uygulama, 4 gün boyunca ücretsiz. Kendi hazine avınıza çıkmak istiyorsanız, bu oyun tam size göre.

STİCKMAN LEGENDS: SHADOW WAR OFFLİNE FİGHTİNG GAME

1 liraya satılan bu aksiyon oyunu, 5 gün boyunca ücretsiz. Stickman Legends isimli sevilen serinin çevrimdışı versiyonu olan bu yapım, RPG ve PvP elementlerini içinde barındırıyor.

RUSTY MEMORY VIP :SURVİVAL

13 liraya satılan Rust Memory, 3 gün boyunca ücretsiz olacak. Issız bir adada uyandıktan sonra, çeşitli bulmacaları çözerek hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun.