Google'ın Şampiyon Adası Oyunları başladı

Google'ın Şampiyon Adası Oyunları başladı
Dünyanın en büyük arama motoru Google, anasayfasında 2020 Tokyo Olimpiyatlarına özel Şampiyon Adası Oyunu adını verdiği bir Doodle hazırladı. Peki Doodle Şampiyon Adası oyunu nedir? Hangi oyunlar var? İşte Şampiyon Adası oyunu hakkında bilgiler...

Google, Tokyo Olimpiyatları için Doodle yaptı. Google, 2020 Tokyo Olimpiyatları için Champion Island Games (Şampiyon Adası Oyunu) adını verdiği bir Doodle hazırladı. Doodle''da Japon kültüründen ve tarihinden esinlenen 7 oyun bulunuyor.

DOODLE ŞAMPİYON ADASI OYUNU NEDİR?
Birbirinden farklı spor dallarında yarışılan oyunda yedi kutsal parşömenin hepsini toplamak amaçlanıyor.
Lucky the Calico Ninja Cat karakteri ile parşömen görevlerinin yanı sıra çok sayıda yan görevde oyun içerisinde gerçekleştirilebiliyor.
Oyunda gerçek zamanlı küresel lider tablosuna katkıda bulunmak için Mavi, Kırmızı, Sarı veya Yeşil takımlarından birine katılmak gerekiyor.

DOODLE ŞAMPİYON ADASI OYUNU NASIL OYNANIR? 
Oyun "Lucky the Ninja Cat" rolündeki sizinle başlıyor. İlk mini oyunu geçtikten sonra bir takıma katılmanız isteniyor. (Kırmızı, Mavi, Sarı veya Yeşil.) Öte yandan hangi takımın kazandığını gösteren küresel bir lider tablosu bulunuyor.
Bir takımınız olduğunda, her sporun "şampiyonlarını" bulmalı ve onlara mini oyunlarda meydan okumalısınız. Bu şampiyon isimler, Japon tarihi ve folklorundan ilham alınarak tasarlanmıştır.Toplamda, masa tenisi, ragbi, koşu, yüzme ve tırmanma dahil olmak üzere yedi mini oyun vardır. Bu oyunların yanı sıra yan görevler ve bulunacak.

HANGİ OYUNLAR VAR?

– Masa Tenisi

– Kaykay

– Okçuluk

- Rugby

- Sanatsal Yüzme

- Tırmanma

– Maraton