Trabzonspor Göztepe'yi yendi, zirvedeki yerini korudu

Trabzonspor Göztepe'yi yendi, zirvedeki yerini korudu
Lider Trabzonspor, İzmir deplasmanında Göztepe'ye konuk oldu. Bordo-Mavililer 3 puanı Gervinho ile aldı, yenilmezlik unvanını korudu.

Süper Lig’in 10. hafta maçında Göztepe, Trabzonspor’u konuk etti. Bordo Mavili ekip Gervinho''nun şık golüyle 1-0''ı buldu ve 3 puanı aldı.

Skor: Göztepe 0 - 1 Trabzonspor

Canlı Anlatım:

1'' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

7'' Ceza sahası içinde topla buluşan Cherif Ndiaye, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

10''  Ceza sahası içinde topla buluşan Lourency, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Uğurcan Çakır kurtarıyor.

18'' Göztepe takımından Dzenan Burekovic sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

28'' Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Dino Arslanagic

29'' Dzenan Burekovic ile Dorukhan Toköz arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Dzenan Burekovic. Taç çizgisine yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.

41'' Dino Arslanagic, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Uğurcan Çakır kurtarıyor.

45'' Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

İkinci yarı başladı:

56'' GOL! Gervinho Trabzonspor takımını öne geçiren golü atıyor.

60'' Göztepe takımı Lourency ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Lourency tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

70'' Marek Hamsik rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

81'' Djaniny önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Djaniny tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

88'' Göztepe takımından Berkan Emir sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

90'' Trabzonspor takımından Marek Hamsik ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.