Guidetti'den galibiyet açıklaması

Guidetti'den galibiyet açıklaması
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Giovanni Guidetti, Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Opet'i 3-2 mağlup ederek seride 1-0 öne geçtikleri maçın ardından konuştu. Guidetti, iyi oyunlarının yanı sıra takımın ruhunun da sahaya yansıdığını söyledi.

Guidetti'den galibiyet açıklaması

2020-2021 Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off heyecanı tam gaz sürüyor. Sultanlar Ligi Play-Off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Opet''i deplasmanda 3-2 mağlup ederek seride durumu 1-0''a getirdi.  Vakıfbank''ta mücadelenin ardından büyük sevinç yaşanırken, galibiyetin mimarlarından da art arda önemli açıklamalar geldi. 

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, takımının performansından memnun olduğunu belirterek, "Bu maç gibi birçok maç oynanacak çünkü iki takımın seviyesi birbirine çok benzer. Zorlu maçları bekliyor olmalıyız. Güçlü bir takıma karşı oynadığımızı biliyoruz. Bu maçta en iyi voleybolumuzu oynamadık ama takımımın sahada ruhuyla oynadığını gördüğüm için mutluyum. İkinci ve üçüncü sette iyi oynamadık ancak takımım pes etmedi. Hem maçta kalmaya hem de geri dönmek için çözüm bulmaya çalıştık. Ruhumuzu sahaya yansıtıyoruz. Harika oyunculara sahibiz, maça baktığımızda da bunu görüyoruz"diye konuştu. 

İlgili Haberler