Gülşen'den İzzet Yıldızhan'a sahneden olay gönderme

Gülşen'den İzzet Yıldızhan'a sahneden olay gönderme
Son dönemde şarkıları kadar sahne kıyafetleriyle de adından sıkça söz ettiren Gülşen, İstanbul'da sahne aldığı bir mekanda giydiği transparan kıyafetle ve dansıyla yine gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Gülşen, önceki akşam İstanbul''da bir mekanda dinleyicileriyle bir araya geldi. 45 yaşındaki Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, sahne kostümü tercihiyle de yine çok konuşuldu.

Transparan bir kıyafet tercih eden şarkıcının iddialı tarzı sosyal medyayı ise ikiye böldü. Bazı takipçiler "Bu kadarı fazla" derken, bazıları ise sanatçının kıyafetinin normal karşıladı.

Pandemi sonrasında verdiği konserlerde giydiği  kıyafetlerle gündem olan Gülşen''in son tarzı, sosyal medyada İzzet Yıldızhan''ın tepki çeken sözlerine cevap olarak değerlendirildi.

NE OLMUŞTU? 

Hadise, Gülşen ve Hande Yener konserlerindeki performansından çok tercih ettiği kostümler gündem olmaya devam ederken, İzzet Yıldızhan, kadın sanatçıların sahne kıyafetleri için "Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahneye çıkmasınlar" demişti.