İsmail OK: "Yapılan en büyük haksızlıklardan birisi..."

İsmail OK: "Yapılan en büyük haksızlıklardan birisi..."
İYİ Parti ve CHP 'nin ortak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayi İsmail Ok seçim ziyaretleri için gittiği Edremit'te vatandaşların taleplerini dinleyip projelerinden bahsetti.

Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Edremit Belediye Başkan ADAYI Selman Hasan Arslan ile birlikte Edremit ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbetti. Edremit'li vatandaşların su paralarında yaşanan adaletsizlikten yakınırken başkan Ok sorulara cevap verdi.

Vatandaşın haklı talebine cevap veren Ok Balıkesir'in her ilçesinin farklı fiyatlandırmadan su satın aldığını, bunun kabul edilebilir bir durum olmadığını ifade etti. Konuşmasına devam eden Ok "Şuan da yapılan en büyük haksızlıklardan birisi su faturaları. Balıkesir'in 20 ilçesi var ve her ilçe farklı fiyatlandırmalar ile su faturası ödenmekte. Muhalefet belediyelerinin yönetiminde olan ilçelere neredeyse diğer ilçelerin iki fiyatına yakın su faturaları gelmekte. Resmen su faturaları ile halkımızı cezalandırmaya çalışıyorlar. Tüm hemşehrilerime buradan söz veriyorum; 1 Nisan itibarıyla bu adaletsizlik son bulacak, partisi, görüşü ve belediyesi ne olursa olsun fiyatlar eşit ve adil olacak" dedi.

"SU FİYATLARINI DÜŞÜRECEĞİZ"

Su fiyatlarındaki adaletsizliklere değinirken yeni projelerinden de bahseden Ok çevreci yeni enerji üretimi ile su fiyatlarının maliyetini düşüneceklerini ve bu indirimi de halkın su faturalarına yansıtacaklarını ifade etti. Sözlerine devam eden Ok "İlk işimiz su faturalarında ki adaletsizliği bitirmek. Projelerimiz içerisinde Rüzgar Gülü ve Güneş Panelleri ile çevre dostu enerji üretmeyi hedefliyoruz. Ürettiğimiz enerji ile suyun maliyetini aşağıya çekeceğiz. Böylelikle suyun maliyetini düşüreceğiz. Halkımız hiç merak etmesin, su faturaları hem ucuzlayacak hemde m3 fiyatı tüm ilçelerde aynı olacak" dedi.