Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı!

Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı!
Şarkıcı Hadise'ye 40 bin dolarlık yüzükle evlilik teklifi etmesinin ardından aile şirketlerinin borçlarıyla gündeme gelen iş insanı Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı. Twitter'dan açıklama yapan Dinçerler, takipçilerini "Eğer mesaj alırsanız itibar etmeyiniz" sözleriyle uyardı.

Şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler''de bulmuştu. Dinçerler 40 bin dolarlık yüzük ile evlilik teklifinde bulunmuş ve evlilik hazırlıkları başlamıştı. Ancak Mehmet Dinçerler, borç iddialarının ardından Instagram hesabından sevgilisini takip etmeyi bırakmış ve hesabını da kapatmıştı. 

Ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Mehmet Dinçerler''in sosyal medya hesabını kapattığı ve bir süre özel hayatını gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenilmişti. Üç gün önce hesabını yeniden aktif hale getiren Dinçerler, bir şok daha yaşadı.

“MESAJ ALIRSANIZ İTİBAR ETMEYİN”

Mehmet Dinçerler''in Instagram hesabı hacklendi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan iş insanı, "Instagram hesabım hacklenmiştir, eğer mesaj alırsanız itibar etmeyiniz." diyerek, takipçilerini uyardı.