Halk plajına işgal girişimine kaymakamlık engeli Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki işletme tarafından halk plajına inşa edilen yapılar kaymakamlık tarafından kaldırıldı; işletmelere para cezası uygulandı.
Hakan Meriçliler halk plajında denize girdi Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler sevgilisiyle birlikte Bodrum'da halk plajında görüntülendi.
Wanda Nara İstanbul'da halk plajında denize girdi İstanbul'a hayran olan Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, halk plajına gidip denize girdi.
Koylardaki halk plajı çalışması 'yürütmeyi durdurma' kararı ile son buldu Antalya'nın Kemer ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca ihale edilip, Bostanlık ve Alacasu koylarında yapımına başlanan 2 halk plajına ilişkin çalışmalar, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararının özel şirkete ulaşması ile sona erdi.
Büyükada’da halk plajında büyük tehlike. Ölümle sonuçlanıyor Büyükada’da halk plajına giden vatandaşlar “striknin” tehlikesi ile karşı karşıya. Ruam hastalığı nedeniyle striknin maddesiyle itlaf edilen atların gömüldüğü yerin yakınında bulunan halk plajı adeta tehlike saçıyor.
İkinci bebeğine hamile olan ünlü oyuncu ailesiyle halk plajında İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Kardeş Payı, Arif V 216 gibi yapımlarla adını duyuran Seda Bakan, Bodrum'da tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün ailesiyle birlikte halk plajında görüntülendi.
Plajda elektrik akımından ölüm Trabzon'da arkadaşlarıyla gittiği halk plajında, denizden çıkan Mustafa Uzun (20), yaslandığı aydınlatma direğindeki kaçak nedeniyle elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Plajdaki bazı direklerde de elektrik kaçağı olduğu tespit edilirken, 'ihmal' iddialarına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Halk plajında akılalmaz ölüm Trabzon'da halk plajında dehşet bir ölüm yaşandı. Aydınlatma direğine yaslanan 20 yaşındaki Mustafa Uzun, ani bir şekilde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Uzun, yaşamını yitirirken dehşet ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.
Bodrum’da Halk plajını halka kapattılar. Eczacıbaşı da bunu yaparsa! Bodrum'da Eczacıbaşı İdare Heyeti Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın yazlık malikanesinin bulunduğu yerden Cennet Koy’daki halk plajına giden yolun kapatıldığı, konuyla ilgili Belediye ve CİMER'e çok sayıda şikayet gittiği iddia edildi.
7 dekar alan üzerine kuruldu Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Bodrum ve Antalya’dan sonra Marmaris İçmeler’de de halkın kullanımına sunulan, beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet verecek ücretsiz Halk Plajı törenle açıldı. Plajda, fiyatların ekonomik olacağı ancak alkollü içecek satışı yapılmayacağı açıklandı.
Marmaris Belediyesi topu Kültür ve Turizm Bakanlığı'na attı. Halk plajına halk plajı yapacağız diyerek ağaçları kestiler Muğla’nın Marmaris ilçe merkezi ile İçmeler Mahallesi arasındaki 11 kilometrelik doğal plaja ücretsiz halk plajı yapılması için ağaçların kesilmesi çevrecileri isyan ettirdi. Marmaris Kod 48 Çevre Koruma Derneği Başkanı Ufuk Ersan Tavityan "Şimdiye kadar ücretsiz olarak kullanıma açık olan Altın Sahil Plajı’nda, sandalye ve termosunu alan halkımız denizden de faydalanarak, ekonomik olan bir gün geçirmekteydi. Zaten halk plajıydı, buna ne gerek vardı?” ifadelerini kullandı. Marmaris Belediye Başkanlığı yaptı
Cumhurbaşkanı halk plajında denize girdi... Genç kızın gözleri şortlu cumhurbaşkanını görünce fal taşı gibi açıldı Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa'nın videosu sosyal medyada gündem oldu. Portekizli Cumhurbaşkanı Sousa’nın tek başına omuzunda havlusuyla birlikte yürüdüğü görüldü.
Belediyenin projesine Millet Bahçesi engeli Yerel seçimlerde Mersin Belediye Başkanı seçilen CHP'li Vahap Seçer'in halka açık plaj projesi valiliğe takıldı. Valilik, alana Millet Bahçesi yapılacağını söyleyerek çalışmaların durdurulmasını istedi.
Danıştay’dan yat limanı için ÇED kararı İzmir’in Seferihisar ilçesinde halk plajına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılması planlanan yat limanı için verilen ÇED olumlu kararı, mahkeme tarafından iptal edildi. Mahkeme kararını Danıştay da onayladı.
İzmir'de 'halk plajına, yat limanı' isyanı İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Ürkmez Mahallesi'ndeki halk plajına yat limanı izni çıkmasına vatandaş isyan etti.