Hande Yener’e nazar değdi!

Hande Yener’e nazar değdi!
Geçtiğimiz aylarda ayak parmağı kırılan Hande Yener'in başına talihsiz bir kaza daha geldi. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen “Best Of Europe Awards” gecesine ayağı sargılı bir halde katılan ünlü şarkıcı, çay devrildiğini belirterek "Bir anda kendimi acilde buldum! Maalesef ikinci derece yanık var.” dedi. 

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde ''Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı'' ve ''En İyi Feat Şarkısı'' ödülüne layık görüldü.

Etkinliğe ayağı sargılı bir şekilde katılan Yener, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda ayak parmağı kırılan ünlü şarkıcı, iki gün önce evde talihsiz bir kaza daha yaşadığını belirterek şöyle konuştu: 

“KEDİM ÇAYI DEVİRDİ”

“Bir sakatlık yaşıyorum, yine bir kaza... Evde kedim çayı devirdi. Bir anda kendimi acilde buldum. Maalesef ikinci derece yanık var. ''İz kalabilir'' dediler ama şimdilik sürekli pansumana gidiyorum. İlerleyen süreçte göreceğiz bakalım, ne olacak? Bugün bir işlem daha yapıldı, deriyi soydular. Bugün yeniden olmuş gibi tekrar bir acı çektim. O yüzdende bu şekilde geldim.”

"BACAK NAZARMIŞ"
Ayrıca nazara inandığını söyleyen Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı. Kurşun döktürdüm, şimdi bu oldu." şeklinde konuştu.

"Güzel sürprizler hazırlıyorum." diyen şarkıcı, "Şimdi bir şey söylemeyeyim. Ben çok fazla ayakta kalamayacağım." ifadelerini kullandığı esnada Tarkan''ın ''Geççek'' şarkısı sorulunca, "Güzel güzel, insanlara mutluluk vermesi daha da güzel." dedi.


 

İlgili Haberler