Reisin uçağındaki eski yağcılardan eser yok şimdi. Raf ömrü bitenler çöpe atıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta yeni gazeteci ekibi ile poz verdi. Uçaktaki gazeteciyim diyenlerden hiçbiri iki yıldır süren ekonomik yıkımın sorumlusu kim diye soramadı.
Habertürk canlı yayınında olay anlar Ayağa kalktı herkes mikrofonu fırlatacağını sandı Habertürk canlı yayınında CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk arasında gerginlik yaşandı. Öztürk, ayağa kalkınca herkes mikrofonu fırlatacağını sandı, sonunda alkış koptu.
Korkunç kaza. yolda bekleyen 2 kişiye başka araç çarptı Kuzey Marmara Otoyolu’nda benzinin bitmesi nedeniyle araçtan inerek yolda bekleyen 2 kişiye arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.
Yalanlanan “Camide içki içtiler”den sonra Yeni Şafak yazarı ortaya yeni bir iddia attı 'Camideki haçlılar' Yeni Şafak Gazetesi yazarı Hasan Öztürk yayınlanan yazısında Gezi Parkı protestoları sırasında Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’nde yalanlanan “Camide içki içtiler” ifadelerine yeni bir iddia da bulunarak cami çerisinde üzerlerinde “Haç” olan insanların varlığından söz etti.
“Güçleri garibana yetiyor” Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, bir esnafın “Güçleri garibana yetiyor” diyerek Türkiye’deki yaşam şartlarından ettiği şikayeti köşesine taşıyarak, "Burada iyi niyet yoktur" diyerek hükümeti eleştirdi.
Yeni şafak yazarından Erdoğan'a yakın AKP'lilere yaylım ateşi İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, AKP iktidarı döneminde zenginleşen ve makam mevki sahibi olanları hedef aldığı bugünkü yazısında, son süreçte sessiz kaldıklarını iddia ederek AKP’lileri sert eleştirdi…
Canlı yayında 74 askerimizin katili için rezalet sözler! Yeni Şafak yazarı, Osman Öcalan'ı böyle savundu Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, 74 askerimizi katili Osman Öcalan'ın daha önce PKK'ya katıldığını ve elinin kanlı olduğunu, ancak TRT'ye çıkarıldığı dönemde terörist olmadığını savundu.
"Yeni parti iki ay içerisinde tabelasını asacak" Yeni parti kurulacağına dair iddialara bir yenisi daha eklendi. Hükümete yakın Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, "Parti bir ay içerisinde deklarasyon yayınlayıp iki ay içerisinde tabelasını asacakmış" diye yazdı.
Hasan Öztürk: “Abdullah Gül pusuda bekliyor” AKP’den ayrılan bazı isimlerin yeni parti kuracağı iddiaları gündemden düşmüyor. Hükümete yakın Yeni Şafak Yazarı Hasan Öztürk, Abdullah Gül ve bazı isimlerin yeni siyasi oluşum için pusuda beklediklerini ifade etti.
Yeni Şafak yazarından FETÖ ile mücadele tepkisi! Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, FETÖ ile mücadeleye tepki gösterdi. FETÖ ile mücadeleyi Ergenekon davalarına benzeten Öztürk, "Ergenekon torbası içine ne buldularsa atanlar, bu kez FETÖ torbasına ne bulurlarsa atıyorlar" dedi.