Reisin uçağındaki eski yağcılardan eser yok şimdi. Raf ömrü bitenler çöpe atıldı

Reisin uçağındaki eski yağcılardan eser yok şimdi. Raf ömrü bitenler çöpe atıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta yeni gazeteci ekibi ile poz verdi. Uçaktaki gazeteciyim diyenlerden hiçbiri iki yıldır süren ekonomik yıkımın sorumlusu kim diye soramadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC ve Azerbaycan ziyaretlerinin ardından uçakta gazetecilerle poz verdi. Uçakta yer alan gazetecilerdeki değişiklik dikkati çekti.

aa-20230614-31424992-31424990-cumhurbaskani-erdogan-kktc-ve-azerbaycan-ziyaretlerinin-ardindan-ucakta-gazetecilerin-sorularini-yanitladi.jpg

Erdoğan'ın yanın poz veren yeni isimler Hürriyet Genel Yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Yenişafak yazarı İbrahim Karagül Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Sabah yazarı Taha Dağlı, Daily Sabah yazarı Merve Oruç Şebnem, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Kenan Kıran, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı ve TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak oldu.

Uçakta poz veren ve gazeteciyim diyenlerden hiçbiri iki yıldır süren ekonomik yıkımın sorumlusu kim diye soramadı.

Burada 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından KKTC ve Azerbaycan'a düzenledikleri ilk resmi ziyaretleri tamamladıklarını ifade eden Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ikili ve heyetler arası olmak üzere verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Erdoğan, KKTC'de, Türkiye ve KKTC arasındaki güçlü bağların altını tekrar çizdiklerini, ikili gündemde yer alan konuları ve Kıbrıs meselesine dair son durumu değerlendirdiklerini belirtti.

İlgili Haberler