Mustafa Denizli, yardımcısını açıkladı

Mustafa Denizli, yardımcısını açıkladı
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Denizli, "Yardımcılar konusunda henüz net bir şey yok, bu akşam Stefano Marrone ile görüşeceğim" dedi.

İşte Mustafa Denizli’nin açıklamaları:

Süre olarak bir hayli zaman geçti. Ben geldiğimde burası toprak bir sahaydı. Buranın fiziki yapısı ile ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Takımın karşısına geçince emanet biri olmamam gerekli. Burası bittikten sonra alt yapımıza geçeceğim. Orası ile ilgili de bilgiler alacağım. Yarın da stadyuma gideceğim. Ne nedir bilmem gerekiyor. Günüm burada geçecek. Yarın işimi bitirebilirsem maça gideceğimz ancak net bir durum yok.
Selçuk, Burak, Hamit ve Carole ile sohbet ettik. Çok da mutlu oldum.

“STEFANO İLE GÖRÜŞECEĞİM”
Yardımcılar konusunda henüz netleşen bir şey yok. Şu an itibariyle başkandan devre arası için bir talebim olmadı. Biraz yol aldıktan sonra önümüze bakacağız.

STEFANO KİMDİR?
İtalyan kondisyoner Stefano Marrone 2008-2010 yılları arasında Mustafa Denizli önderliğindeki Beşiktaş’ta görev yaptı. Eğitimini İtalya’da alan ve Serie A’da Salernitana ve Vicenza gibi takımlarda çalışan 51 yaşındaki antrenör, 2008-09 sezonunda Tayfur Havutçu’nun tavsiyesiyle siyah-beyazlı takıma geldi. İtalyan antrenörün, Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde sakatlık sorununun ortadan kaltığı biliniyor.