Hatayspor'da büyük operasyon! Igor Tudor bombası!

Hatayspor'da büyük operasyon! Igor Tudor bombası!
Büyük bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Hatayspor'da sürpriz gelişme... Daha önce birçok Süper Lig takımını çıkardığı gibi Hatayspor'a da Süper Lig başarısı yaşatan tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılıyor, yerine ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor getiriliyor.

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Hatayspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Hatay ekibi, başarılı teknik adam Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırıyor, yerine ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hırvat Igor Tudor'u getiriyor. Bu flaş operasyonun arkasında Galatasaray'ın eski milli futbolcusu, Hataylı Gökhan Zan bulunuyor.

Mehmet Altıparmak daha önce de birçok TFF 1. Lig ekibini Süper Lig'e çıkartmış fakat yerine başka teknik adamlar getirilmişti. 

1978 doğumlu Hırvat teknik direktör Igor Tudor ise, Karabükspor ve Galatasaray'ın ardından Udinese ve Hajduk Split'te görev aldı. 

Hatayspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığı üzerine çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Hatayspor'un açıklaması şu şekilde;

Basında ve sosyal medyada teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ile yollarımızı ayırdığımız şeklinde çıkan haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yönetim Kurulumuz gelecek sezon planlamasına, bu hafta içinde yapacağı toplantılarla başlayacaktır.

Resmi yayın organlarımız dışında çıkan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Saygılarımızla

Hatayspor Yönetim Kurulu

(FANATİK)