Bakan Lütfi Elvan'dan esnafa destek açıklaması

Bakan Lütfi Elvan'dan esnafa destek açıklaması
Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Esnafımızın pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin sorunlarını en aza indirmek adına destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonra da esnafımızı yalnız bırakmayacağız" dedi...

Bakan Lütfi Elvan'dan esnafa destek açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan,  korona virüs salgının nedeniyle getirilen kısıtlamalardan etkilenen esnaflar için destek açıklamasında bulundu. Elvan "Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnaflarımızı yalnız bırakmayacağız" dedi.

Bakan Elvan, şu ifadeleri kullandı:

"Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnaflarımızı yalnız bırakmayacağız.

TESK yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda esnafımızın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini ele aldık. Sn. Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar!"