Hekimoğlu’nun 14.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. İpek, Hekimoğlu’na ihanet ediyor!

Hekimoğlu’nun 14.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. İpek, Hekimoğlu’na ihanet ediyor!
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Hekimoğlu’nun 14. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu’nun dün yayınlanan bölümünde Hekimoğlu’nun Vahap’ın rezil edişi bölüme damga vururken dizinin hayranları Hekimoğlu’nun 14.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Hekimoğlu’na ihanet ediyor!

Hekimoğlu, 13.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Hekimoğlu’ndan yeni çıkaracağı ilacın tanıtımını yapmasını bunu reddetmesi halindeyse ekibinden birini kovmasını isteyen Vahap, tanıtım toplantısında Hekimoğlu’nun yaptığı konuşma karşısında şok olur. Zeynep hastaneden ayrılma kararı alırken Emre’nin Hekimoğlu’na ihanet ettiği ise ortaya çıkar. Dizinin hayranları, Hekimoğlu’nun 14. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Hekimoğlu’nun 13.bölümünde yaşananlar ve 14.bölüm 1.fragmanıyla ilgili detaylar haberimizin detayında…

HEKİMOĞLU 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu dün akşam yayınlanan 13.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Vahap’ın ya ekibinden birini kovması ya da yeni çıkaracağı ilacın tanıtımını yapmasını istenen Hekimoğlu, uzun bir süre ikilem arasında kaldı. Ancak sonunda Hekimoğlu yine de doğru bildiğini yaptı ve kürsüye çıktığında zaten daha önceden var olan bir ilacı Vahap’ın piyasaya daha fazla ücretle sürdüğünü söyledi. Bu sözler Vahap’a soğuk bir duş olurken Zeynep ise hastaneden ayrılma kararı aldı.

HEKİMOĞLU 14.BÖLÜMDE FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu’nun 14.bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Vahap, Hekimoğlu’ndan istifa etmesini ister. Aynı zamanda İpek’e giderek yönetim kurulunu toplamasını söyler. Hekimoğlu ise Orhan ile konuşmasında “İpek’le sen benim yanımdasın. Vahap bana dokunamaz” der. Ancak yönetim kurulu toplantısında İpek, Hekimoğlu’nun kovulması yönünde oy kullanır. Orhan ise Hekimoğlu aleyhinde oy kullanmadığı için hastaneden kovulur. İpek, Hekimoğlu’na neden ihanet etti?