Herkes gördü sadece Kayserili bir yönetici ile hakemler görmedi. İşte Kayseri Başkanı Berna Hanım’ı isyan ettiren bilek kırma hareketi

Herkes gördü sadece Kayserili bir yönetici ile hakemler görmedi. İşte Kayseri Başkanı Berna Hanım’ı isyan ettiren bilek kırma hareketi
Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında dün oynanan HES Kablo Kayserispor ile Galatasaray karşılaştı. Mücadeleyi sarı kırmızılılar 3-0 kazandı. Mücadeleye Taylan Antalyalı ile İlhan Parlak’ın pozisyonu damga vurdu. Karşılaşma sonrası pozisyonla ilgili konuşan Kayserispor’un Başkanı ile yönetici Mustafa Tokgöz’ün açıklamaları ise ters düştü.

Herkes gördü sadece Kayserili bir yönetici ile hakemler görmedi. İşte Kayseri Başkanı Berna Hanım’ı isyan ettiren bilek kırma ha

Galatasaray, Süper Lig''in 30.haftasında HES Kablo Kayserispor’u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılıları galibiyete taşıyan goller Falcao ve Onyekuru’dan (2) geldi.

Karşılaşmaya ise Taylan Antalyalı ile İlhan Parlak arasında yaşanan pozisyon damga vurdu. Ceza yayı üzerinde pas vermek isterken rakibinin ayak bileğine müdahalede bulunan Taylan Antalyalı sarı kartla cezalandırıldı. Ev sahibi ekip ise kararın kırmızı kart olması yönünde itirazlarda bulundu.

(GÖRÜNTÜ BEINSPORST''TAN ALINMIŞTIR)

ALBAYRAK''A GÖNDERME YAPTI

Maçın ardından pozisyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın “Adalet istiyoruz” çıkışına gönderme yaptı.

"ADALETLERİNİ BULDULAR”

Gözbaşı, “Moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Adalet isteyenleri tüm Türkiye gördü, adaletlerini buldular” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN İLE YÖNETİCİ TERS DÜŞTÜ

Başkan Gözbaşı’nın ardından konuşan Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise, iyi oynamadıklarını söyleyerek, Berna Gözbaşı’nın duygusal yaklaştığını ifade etti. Tokgöz, “Halis Özkahya gördüğünü vermeye çalışan bir hakem olarak görüldü. Çıkmayan bir toptan verilen taç ve sonra yediğimiz bir gol var ama biz oynayamadık ve yenildik. Başkanım biraz duygusal yaklaştı ama doğrusu bu, gerçek bu” ifadelerini kullandı.

"KAYSERİSPOR''DA HERKESİN GÖRÜŞÜ ÇOK DEĞERLİDİR"

Gece yarısı sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Gözbaşı, “Kayserispor''da herkesin görüşü çok değerlidir. Biz moralimizi bozmuyor, yolumuza devam ediyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Böyle coşkulu, istekli futbolcularımız oldukça bizim sahada kazanacağımız çook maç var.” dedi.

DAHA ÖNCE YİNE GÜNDEME GELMİŞTİ

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, geçen sezon bazı açıklamalarıyla yine gündeme gelmişti. Tokgöz, Trabzonspor ile oynadıkları maçın ardından ilginç bir açıklama yaparak, “Süper Lig oynansın diye teknik heyetimizde ve idari ekibimizde çıkan korona virüs vakasını açıklamadık” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler