Hırsızlarda çareler tükenmiyor. Çaldığı ayakkabıları taşıyamayınca saniyeler içinde çözüm buldu

Hırsızlarda çareler tükenmiyor. Çaldığı ayakkabıları taşıyamayınca saniyeler içinde çözüm buldu
İnsanlarının canını acıtan hırsızlar dur durak bilmiyor. Bir apartmana giren hırsız ne kadar ayakkabı varsa çalmaya kalkıştı. Taşıyamayınca da hemen bir çözüm buldu. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Hırsızlık olayı, sabah saat 05.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mahallesi  12. Kanarya Sokak’ta bulunan apartmanda yaşandı.

caldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto8.jpg

ELİNDE TAŞIYAMADI

Apartmana giren kimliği belirsiz 1 kişi, kapı önündeki ayakkabılara aldı. Elinde taşıyamayınca da bina girişinde bulunan pazar arabasına doldurdu. Şüpheli, pazar arabasını alıp, kaçtı.

caldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto1.jpg

TESPİT EDİLDİ

Hırsızlık apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. 

caldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto5.jpgcaldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto6.jpgcaldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto2.jpgcaldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto3.jpgcaldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto4.jpgcaldigi-ayakkabilari-tasiyamayinca-pazar-arabasina-doldurup-kacti-8421-dhaphoto7.jpg

DHA