Hükümette bayram sonrası değişiklik beklentisi

Hükümette bayram sonrası değişiklik beklentisi
Hükümete yakın Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, kabinede en geç Kurban Bayramı sonrasında değişiklik beklendiğini söyledi. Dilipak, değişikliğin gerçekleşmemesi durumunda bunun siyasi sonuçlarının olacağının altını çizdi.

Hükümete yakın Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Kurban Bayramı sonrasında kabinede değişiklik olabileceğini söyledi. Dilipak, kabine değişikliğinin olmaması durumunda bunun siyasi sorunlarının olabileceğini söyledi.

Çağlar Cilara’nın Youtube kanalında açıklama yapan Abrurahmen Dilipak’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Kabinede değişiklik beklentisi çok yüksek ve bu mutlaka gerçekleşecek.  önümüzdeki günlerde, bayramdan önce ya da bayramdan sonra gerçekleşecek. Eğer bu gerçekleşmezse bunun siyasi bir takım sonuçları olacak.   

ANAP GİBİ BİR PARTİ DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞIYOR”

Eski bakan Ali Babacan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yürüttüğü yeni parti çalışmaları ile ilgili konuşan Dilipak, ANAP gibi bir merkez parti kurulmaya çalışıldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kesin bir şey söyleyebilmek için partinin tüzüğünün kurucularının ortaya çıkması gerekiyor. Şu anda sadece Ali Babacan’ın adı var. Partinin adı bile henüz belli değil. Görünene göre ANAP gibi bir parti dizayn edilmeye çalışılıyor. Programın ortaya çıkmasından sonra toplumdan alınan tepkiler CHP için de belirleyici olacak. Bu süreç sadece AKP’yi etkilemeyecek. Bu yüzden eski ittifakların üzerinden yapılan yorumların gelecekte karşılığının olmayacağını düşünüyorum. “