Hulusi Akar CHP ve İYİ Parti'yi ziyaret etti

Hulusi Akar CHP ve İYİ Parti'yi ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de İYİ Parti ve CHP'yi ziyaret etti. Akar, seçimlere ilişkin "Her türlü sonuca saygılıyız" dedi.

AKP'den Kayseri milletvekili adayı olan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, seçim çalışmaları sırasında İYİ Parti İl Başkanlığı ve CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Seçimleri, demokrasinin önemli bir süreci olarak niteleyen Akar, İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaretinde şunları söyledi:

"Ülkemize yönelik tehditlere, risklere, tehlikelere karşı bir olmamız lazım. Bu bayrak bizim bayrağımız, Ankara bizim başkentimiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü esastır. Bunun için bugüne kadar yapılması gereken ne varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin de bizler gibi düşündüğünüze inanıyoruz. En son teröristi etkisiz hale getirerek, yıllardan beri asil milletimizi, başına musallat olan terör belasından inşallah kurtaracağız. Güven, refah içinde 85 milyon vatandaşımızın bir ve beraber yaşaması için bize ne düşüyorsa üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için gayret gösteriyoruz."

"NEZAKET İÇİNDE 15 MAYIS'A ULAŞACAĞIZ"

CHP Kayseri İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Akar, "Ülkemiz, milletimiz ve Kayseri için elimizden gelen ne ise bugüne kadar hep beraber yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs'a kadar fikirlerimizi, görüşlerimizi vatandaşımızla paylaşacağız. Vatandaşımız tercihini yapacak, hepimiz ona saygı göstereceğiz. Seçim çalışmalarımızı da nezaket içinde götürecek inşallah kazasız belasız 15 Mayıs'a ulaşacağız" dedi.