İki kazada 7 kişi hayatını kaybetti

İki kazada 7 kişi hayatını kaybetti
 Düzce'nin Akçakoca ilçesinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Öte yandan Şırnak'ın İdil ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İstanbul''dan Zonguldak''a giden Ahmet Y. idaresindeki Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü ile Zonguldak''tan Sakarya''ya giden Fuat K.''nın kullandığı otomobil, Akçakoca-Karasu bağlantı yolu Edilli mevkisinde çarpıştı.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sağlık personeli, yaptığı incelemede sürücü Fuat K. ile otomobilde bulunan Fikret Y.ve Semiha M.''nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan otobüs şoförü ile 10 yolcu ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Otobüsün, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun, heyelan ve buna bağlı çökme sonucu trafiğe kapatılması nedeniyle güzergahını değiştirdiği öğrenildi.
3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Plakası henüz plakası öğrenilemeyen . yönetimindeki hafif ticari araç ile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Sürücü Mehmet Ali Ö. ve araçlarda bulunan 3 kişi, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.