İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı personel alacak

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı personel alacak
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü 2 personel alacak.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, 1 (bir) yazılım koordinatörü ve 1 (bir) yazılımcı olmak üzere toplam 2 (iki) personel alınacak.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu’ nun www.iskur.gov.tr web adresinden 14.03.2022-18.03.2022 tarihleri arasında yapılacak olup başvuru genel ve özel şartları İşkur’un www.iskur.gov.tr web adresinde yer almaktadır.

Yazılı sınav/mülakata katılmaya hak kazanan adaylardan istenecek bilgi ve belgeler ile diğer ayrıntılı bilgiler; İlksan’ ın www.ilksan.gov.tr web adresinde yayınlanacaktır.

Başvuru Süresi: 14-18 Mart 2022

Çalışma Adresi : İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü, Demirkapı Sokak No: 24 Demirlibahçe Mamak/ANKARA

Yazılı Sınav/Mülakat (Yazılım Koordinatörü ve Yazılımcı adaylara Proje Ödevi verilebilecektir.)

Mülakat Tarihi : 4-8 Nisan 2022

ŞART

4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve bunların dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile Bilgisayar, Bilgisayar Öğretmenliği, Matematik, İstatistik, Fizik ve Astronomi Uzay Bilimleri vb. bölümlerinden mezun olmak.