İmamoğlu'na Erdoğan randevusu cevabı

İmamoğlu'na Erdoğan randevusu cevabı
Yeniden İBB seçimlerini kazanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme talebinde bulunan Ekrem İmamoğlu'na cevap AKP'li bir yetkiliden geldi.

İstanbul'da tekrarlanan seçimlerin öncesinde ve seçimi kazandıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşme talebinde bulunacağını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşık iki ay önce Cumhurbaşkanlığına görüşme için randevu talebinde bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin açıklama yapan İmmaoğlu, talebinin üzerinden bir buçuk ay geçtiğini belirtirken, "Ben isterdim ki Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep ettim sanırım bir buçuk ay oldu, hala ben bunu yineliyorum" şeklinde konuştu.

İmamoğlu'na cevap ise AKP'li bir yetkiliden geldi.

Tarafsız Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendiren AKP'li bir isim, Kadir Topbaş dönemini örnek göstererek "Sayın Cumhurbaşkanı, Kadir Topbaş ile de tek başına sık görüşmezdi. Belediye başkanları ile birlikte toplu görüşürlerdi. Cumhurbaşkanı yardımcısıyla görüşebilir ya da toplu olarak görüşme olur" ifadelerini kullandı.