İmar barışı başvurusu son gün ne zaman?

İmar barışı başvurusu son gün ne zaman?
İmar barışı son gün tarihi ne zaman? Başvuru süresi uzatılacak mı? Vatandaşların merak ettiği konulardan biri oldu. Bakan Kurum, konuyla ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

İmar barışı uzatılacak mı? İmar Barışı son gün tarihi ne zaman? Gibi sorular şu an en sık aranılan konulardan biri oldu. Normal şartlarda imar barışı başvuru tarihi 31 Aralık Pazartesi günü sona erecekti fakat Bakan Murat Kurum bugün yaptığı açıklamada başvuru sürelerini uzatmayı düşündüklerini söyledi. Bakan, "İmar barışında başvuru süresini uzatmayı düşünüyoruz. İmar barışı ödemeleri için kamu bankaları hafta sonu açık olacak" açıklamasında da bulundu. Öte yandan, imar barışında yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımız imar barışından faydalandılar. Toplamda yaklaşık 14 milyar liralık bir bedel ödendi" dedi.

İMAR BARIŞI BAŞVURU SON GÜN TARİGİ NE ZAMAN?

İmar Barışı Başvurusu son gün tarihi 31 Aralık Pazartesi günüydü. Bakanlıktan gelen açıklamaya göre İmar Barışı Başvuru süresi 6 ay uzatıldı.

İMAR BARIŞI UZATILACAK MI?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar barışı ödemeleri için kamu bankalarının hafta sonu da açık olacağını söyleyerek başvuru süresinin de uzatılacağını söyledi. Kurum'dan başvuru süresi ile ilgili henüz net bir açıklama gelmedi. İmar barışı başvuru süresi uzatıldığında detaylara haberimizden ulaşabileceksiniz.