Bilal oğlunu da al, karakola git!

Bilal oğlunu da al, karakola git!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hırka-i Şerif Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından bir dizi sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti, dert ve şikayetlerini dinledi.

Bilal oğlunu da al, karakola git!

TOLEYİS’in Aksaray’daki Genel Merkezi’ni ziyareti sırasında Bahçeli’Başbakan’a seslenerek; “Sayın Başbakana İstanbul’dan söylüyorum; Bilal oğlunu yanına al, karakola git. Oradan da savcıya uğra ve yargının önüne çık. Beraat ederse, kıymetli bir oğlundur yine kıymetini korusun. Suçluysa gereğini sen yap” dedi. Bahçeli’nin ziyaretine TBMM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar ile bazı partililer katıldı.

MHP’li milletvekilleri sokak sokak gezecek!

MHP yerel seçimler öncesinde milletvekilleri için özel  program hazırladı. MHP’nin tam saha pres pozisyonunda olacağını belirten Grup Başkanvekili Oktay Vural, hazırlanan programda tüm milletvekillerin belirlenen tarihlerde, belirlenen illerde seçim çalışmalarına katılacağını söyledi. Hazırladıkları programı MHP Genel Merkezi’ne gönderdiklerini ifade eden Vural, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İstanbul’daki programının ardından sahadaki faaliyetlerimizi daha arttıracağız. Milletvekillerimiz tüm Türkiye’yi gezecek. Yerel seçimler için Türkiye kazan biz kepçe anlayışını benimsedik” dedi. 

Oy durumu iyi

MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bu hafta sonu İstanbul’da gerçekleştireceği programın ardından yerel seçim çalışmalarını hızlandıracak. Oktay Vural, şöyle konuştu:  “Milletvekillerimiz hazırladığımız program doğrultusunda Türkiye’nin her yerini gezecek. Bundan sonra genel merkezimiz milletvekillerine program hakkında bilgi verecek ve tüm iller gezilecek. Biz bugüne kadar zaten sahadaydık ancak çalışmalarımız daha da artacak. Ben bu hafta sonu Yalova’da olacağım. MHP olarak artık sahadaki çalışmalarımıza daha da hız verdik.” 
MHP’nin 30 Mart’ta yapılacak seçimleri kritik seçim olarak algıladığını ifade eden Vural, vatandaş ile bire bir temaslardan ve yaptırılan anketlerden de önemli sonuçlar aldıklarını belirtti. Mersin, Adana gibi metropol kentlerde MHP’nin oy durumunun iyi olduğuna dikkat çeken Vural, “Bu illerde önemli bir oy artışımız olduğu kamuoyunda da biliniyor. MHP olarak önem verdiğimiz yerel seçimlerde daha da oyumuzu arttıracağımızı düşünüyorum. Bunun için de daha çok sahada olacağız” diye konuştu.