İnşaat işçisinin sözleri, soğuk kanlı bir seri katilin itirafları gibi. O gülerek anlatırken tüyleriniz diken diken olacak

İnşaat işçisinin sözleri, soğuk kanlı bir seri katilin itirafları gibi. O gülerek anlatırken tüyleriniz diken diken olacak
Bir inşaat işçisinin kolon itirafı izleyenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada gündeme gelen bir videoda demirci olduğunu ifade eden bir inşaat işçisi projede kolonların olması gerektiği yere değil duruma göre farklı noktalara taşındığını itiraf etti.

Büyük İzmir depreminin ardından Türkiye’deki inşaatların kalitesi ve güvenilirliği tekrar tartışılmaya başlanırken sosyal medyada gündeme gelen bir video adeta cinayetin itirafı olarak yorumlandı.

Söz konusu videoda demirci olduğunu ifade eden bir inşaat işçisi, inşaat projesinde haritacının gösterdiği kolon hizalarını tutturamadıkları zaman kolonların yerini nasıl değiştirdiklerini anlatıyor.

Söz konusu kolon değiştirme yönetimi ile inşa edilen binaların nasıl yamuk inşa edildiğini ve güvensiz olduğunu el hareketleri ile tarif eden işçi sık sık gülerek bir yandan da sigarasını içiyor.

Kolon noktalarını değiştirdiklerini itiraf eden işçinin, "Samsun 19 Mayıs Stardyumu’nda benim böyle eserlerim var" derken ki rahatlığı ise tüyleri diken diken ediyor.

Öte yandan işçi yamuk olan kolonlar nedeniyle haritacının zor durumda kaldığını ifade ediyor.