Instagram hikayelerde sinir bozan sorun: Arayüzü değişti

Instagram hikayelerde sinir bozan sorun: Arayüzü değişti
Arayüz güncellemesi gibi daha büyük değişiklikleri ile karşımıza çıkaracak olan platform, hikayelere yaptığı hamlelerle kullanıcılardan eksi puan aldı. Daha önceden izlenen hikayeler kullanıcılar tarafından tekrar tekrar karşılarına çıkarılınca rahatsızlık yarattı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Son birkaç gündür Instagram hakkında biriken şikayetlerin ortak bir açıklaması var. Kullanıcılar, izledikleri hikayeleri tekrar tekrar gördüklerini söylüyor. Bu sinir bozucu durumun bir hata mı, yoksa platformda daha çok zaman geçirmemiz için yapılmış kasıtlı bir yönlendirme mi olduğu bilinmiyor. Fakat bunun bir sosyal deney olduğunu düşünen kullanıcılar bile var:

Bu sinir bozucu durumun, Instagram’a gelen son güncellemeyle başladığını söyleyenler var. Eğer bu sorundan uzak durmak istiyorsanız gelen güncellemeyi bir süre bekletmeyi tercih edebilirsiniz. Eğer sorunu yaşamaya çoktan başladıysanız, Android‘de eski bir sürüme dönme şansınız olabilir. Ancak iOS kullanıcılarının şimdilik beklemekten başka yapabileceği bir şey yok gibi görünüyor.

 

İlgili Haberler