Instagram iPad uygulaması için bir iyi, bir kötü haber!

Instagram iPad uygulaması için bir iyi, bir kötü haber!
Ünlü YouTuber Marques Brownlee'nin Instagram iPad eksikliği ile ilgili paylaşımına yanıt veren Adam Mosseri'dan bir iyi, bir kötü haber!

Instagram iPad uygulaması gelebilir, ama hemen değil

ShiftDelete''de yer alan habere göre, günümüzde 5 – 6 bin TL hatta en iyi model için 10 bin TL’nin üzerinde bir ödeme ile iPad aldığınızda, günümüzün en popüler sosyal medya uygulaması Instagram’ı iyi bir şekilde kullanmanız mümkün değil. Bunun sebebi ilk günden bu yana iPad için Instagram uygulamasının geliştirilmemiş olması.

Instagram’ın başkanı Adam Mosseri, geçtiğimiz dönemde bu konu hakkında oldukça tartışılan bir açıklama yaptı: iPad için Instagram uygulaması yapmanın güzel olacağını ancak yapılması gereken çok iş olduğunu belirten Mosseri, adeta daha önemli işlerimiz var diyerek bu konunun üstünü kapatmıştı.

Instagram iPad uygulaması gelebilir, ama hemen değil!

Bir kez daha bu soruya cevap veren Mosseri daha farklı bir yaklaşım sergiledi. Ünlü YouTuber Marques Brownlee’nin Instagram iPad eksikliği ile ilgili “Yıl 2022 ve iPad için hala uygun bir Instagram uygulaması yok” paylaşımına yanıt veren Mosseri, bu talebi çok sık bir şekilde aldıklarını kabul etti. Ancak fikrinde halen bir değişim yok, bunu öncelik haline getirecek sayıda iPad kullanıcısı olmadığını savunuyor.

Bir gün bu uygulamanın geliştirileceği belirtilse de, çıkış tarihi konusunda net bir bilgi paylaşılmıyor. Her uygulamanın beraberinde getirdiği ek yükleri dile getiren Mosseri’ye yanıt veren Brownlee uygulamanın geliştirilmesi halinde çok daha fazla kullanıcının iPad’de Instagram’ı aktif kullanacağını belirtiyor.