iPhone 11 parmak izi sensörü var mı?

iPhone 11 parmak izi sensörü var mı?
Son günlerde iPhone kullanmak isteyen kullanıcılar tarafından sorulan iPhone 11'de parmak izi var mı bir kez daha gündeme geldi. Özellikle teknoloji tutkunlarının merak ettiği bu sorunun yanıtını sizler için araştırdık.

Geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan iPhone XS modeli pek çok özelliğiyle yeni bir versiyon olduğunu kanıtladı. Bununla beraber iPhone 11 Pro da 5,8 inç ve 6,5 inçlik ekranlar ile oldukça büyük bir ilgi gördü.

Dolby Vision ve HDR10 desteğine sahip olan Super Retina ekran, iPhone 11 Pro, 3D Touch desteğine de sahip. iPhone 11 Pro, XS Max’te olduğu gibi başarılı bir çift hoparlör ile video ve film izlerken de kullanıcıya çok daha iyi bir deneyim sunmakta.

iPhone 11''de parmak izi sensörü var mı?

Daha hızlı bir Face ID deneyimi hazırlayan iPhone 11Pro’da parmak izi sensörü bulunmamaktadır. Gücünü A13 Bionic işlemcisinden alan iPhone 11 Pro’nun en önemli özelliği ise endüstride kullanılan ilk 7 nanometre işlemciyi kullanacak olmasıdır.

iPhone 11 modelinden farklı olarak 3 kamera ile gelen iPhone 11 Pro ailesi, portre modu ve özel filtrelerin yanı sıra gece modu ve geniş açı gibi özelliklere de sahip. 4X optik zoom, 3 adet 12 megapiksellik kamera ve her 3 kamerada birden 60 Fps 4K video kaydı, iPhone 11 Pro’nun en önemli özellikleri arasında.