İsmail Kartal, Ali Koç'un yeni projesini açıkladı

İsmail Kartal, Ali Koç'un yeni projesini açıkladı
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Kartal''ın sözleri şöyle:

- Öncelikle çok güzel bir maç oldu. Biz oyuncularımla beraber hep iyi çalıştığımızı, her hafta oyunumuzun geliştiğini her maçta üzerine koya koya geldiğimizi söylemiştim.

- Bugün de önemli eksiklerimize rağmen rakibi çok iyi analiz ederek, iyi çalışarak istediğimizi aldık.

- Güzel bir ortam yakaladık. Son 5 maçın 4''ünü kazanıp, 1''inde berabere kaldık. Alanya gibi bir rakip karşısında 5 gol atmamız çok önemli.

- Ön tarafa daha aktif oyuncuları alarak goller geldi. Dengelenen oyunu lehimize çevirmesini bildik. Oyuna sonradan giren oyuncularımız goller attı. Yükselen performansımız var. Her maç öncesi Samandıra''da rakiplerimizi analiz ettik.

- Bugünkü maçta çok iyi oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum.

- Oyuncularımla bir kere antrenmanlarım benim tempolu, zevkli oluyor. Sürekli taktik üzerine çalışıyoruz. Ekibimle birlikte onlara istediğimizi anlatıyoruz. Her hafta gelişim konusunda gece gündüz orada çalışıyoruz. Oyuncularım da bunu görüyor. Onlar da çok çalışıyor. Ben oyuncularıma saygı duyuyor, güveniyorum. Onlar da bize güveniyor. Rakipleri çok iyi analiz ediyoruz. Mesela bugün için nasıl oynayacağımızı çalıştık.

- Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum. Bu haftaki maça hepsini bekliyorum.

- Arda ne zaman oyuna girecek, ne zaman oyuna girecek, bunları iyi planlıyoruz. Bugün de tam zamanında oyuna aldığımı düşünüyorum. Çalışıyor, istiyor. Bizim evladımız.

- Arda gibi gençlerimiz var. Örneğin İshak da var. Alt yapıdan gelenler için projemiz var. Başkanımız Ali Koç rica etti. Haftada bir kaç gün antrenmanlardan sonra onlarla özel olarak ilgileneceğiz. Daha çok geliştireceğiz. Buna hemen başlıyoruz.