İsmail Kartal'dan şaşkınlık yaratan açıklama

İsmail Kartal'dan şaşkınlık yaratan açıklama
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçından sonra yaptığı konuşmada dinleyenleri şaşkınlığa uğrattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa''yı 2-1 yendikleri maçtan sonra konuştu.

Kartal, "Buraya kazanmaya gelmiştik. Üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak için önemli bir maçtı. Fenerbahçe olarak kendimize yakışanı yapıp ligde sezonu olabileceğimiz en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" dedi.

İlk yarıda Fenerbahçe''nin golü atmasının ardından kalesinde sayısız pozisyon yaşaması, Altay''ın inanılmaz kurtarışlar yapmasına rağmen Kartal, tam tersi bir açıklama yaptı ve kendilerinin çok pozisyon yakaladığını ileri sürdü. Kartal, "İlk devrede ikinci ve üçüncü golleri bulabilirdik" iddiasında bulundu. Ancak Fenerbahçe''nin ilk yarıda başka pozisyonu yoktu.

Kartal, bunun ardından da "Baktık ki 1-1''den sonra çok üstümüze geliyorlar. Hamleler yaptık. Golden önce 3-4 tane net pozisyonumuz var. Sonuçta bugün her iki takım 125 km koştu. Çok anlamlı ve önemliydi. Kasımpaşa son 10 maçta bir Trabzonspor, bir bize kaybetti. Kazandığımız için mutluyum ama beni daha çok mutlu eden bir şey vardı, o da kulübedeki oyuncularımın da maçı kazanmayı çok istemesi. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.