İsmail Küçükkaya açıkladı! Fatih Portakal Fox TV'den ayrılıyor mu?

İsmail Küçükkaya açıkladı! Fatih Portakal Fox TV'den ayrılıyor mu?
Fatih Portakal'ın Fox TV'den ayrılacağına yönelik iddia gündeme bomba gibi düşerken, kanalın bir diğer önemli ismi İsmail Küçükkaya'dan konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Fatih Portakal'ın Fox TV'den istifa edeceğine yönelik iddia kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Haber Global'in haberine göre, eylül ayında ekranlara yeniden dönmesi beklenen Portakal, Fox TV'den ayrılma kararı aldı. Kişisel sebeplerle ayrılmak istediğini yönetime bildiren Portakal'a kanal yönetimi bu kararından vazgeçmesi için ısrarcı olsa da Portakal'ın kesin kararını verdiği öğrenildi.

Fatih Portakal'ın ayrılık kararının arka planında yeni bir kanal olup olmadığı da belli oldu. Portakal, yeni bir kanala geçmeyecek ve dinlenmeye çekilecek.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

Fox TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı öğrenildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

T24'ün ulaştığı gazeteci İsmail Küçükkaya, kanalın konuya ilişkin açıklama yapacağını belirtti.

s-076.jpg

ORHAN UĞUROĞLU YALANLADI

Söz konusu iddianın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu ise, konunun gerçek dışı olduğunu savunurken, "FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştum. Kesinlikle yanlış haber" ifadelerini kullandı.

orhan-uguroglu-001.jpg

İlgili Haberler