İşsiz baba ilaç ücretlerini ödeyemiyor

İşsiz baba ilaç ücretlerini ödeyemiyor
İskilip’te vücudundaki omurga eğriliği nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen 18 yaşındaki genç, ameliyat olabilmek için hayırseverlerin desteğini bekliyor. İşsiz babanın genç oğlunun iyileşeceğine dair ümidi her geçen biraz daha tükeniyor.

Cuma ŞAHİN / YENİÇAĞ ÇORUM

İskilip’te 18 yaşındaki Özkan Akpınar, tıp dilinde “skaryoz” olarak bilinen bir hastalığa sahip. Günden güne daha da kötüleşen Özkan Akpınar, ameliyat olabilmek için destek bekliyor.

18 yaşındaki Özkan Akpınar, çocuk omurga eğrilmesi nedeniyle her geçen gün ölüme bir adım daha yaklaşıyor. Özkan Akpınar’ın kurtuluşu ise olacağı ameliyata bağlı. Tıp dilinde “Skaryoz” olarak adlandırılan, omurga eğriliği hastalığı İskilip ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Özkan Akpınar’ı yatağa mahkum etti.

İÇ ORGANLARI TEHLİKEDE

Omurga eğriliği devam ettikçe iç organları baskı gören Akpınar, günden güne ölüme daha çok yaklaşıyor.

49 yaşındaki baba Erol Akpınar’ın gitmediği hastane kalmadı. Yetkili mercilere dilekçe yazan baba Erol Akpınar oğlu için olumlu bir sonuca ulaşamadı.

“OĞLUMUN BU DURUMUNA KAYITSIZ KALMAYIN”

Özkan’ın annesi Zeynep Akpınar, yaşadıkları acının tarifsiz olduğunu ifade etti. Hayırseverlere seslenen Akpınar, “Bu acı dayanılmaz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Lütfen oğlumun bu durumuna kayıtsız kalmayın. Ona yardım elini uzatın” diye konuştu.

whatsapp-image-2020-04-20-at-15-18-52-1.jpeg

“İŞSİZİM, İLAÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEYEMİYORUM”

Baba Erol Akpınar ise işsiz olduğunu, bu nedenle ilaç ücretlerini dahi ödeyemediğini söyledi. Dayanacak güçlerinin kalmadığını vurgulayan Erol Akpınar, “İlaç ücretlerini ödeyemiyorum, işsizim. Sürekli oğlumun yanında durmak zorundayım, zaman zaman rahatsızlığı daha da artıyor. Buna dayanacak gücümüz kalmadı. Lütfen yetkililer bir an önce oğlum için bir şeyler yapsın” ifadelerini kullandı.

Akpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gidecek hiçbir yerim kalmadı. Oğlumun yaşayabilmesi için hayırseverlerden destek istiyorum.”

whatsapp-image-2020-04-20-at-15-18-52-2.jpeg